blog br. 06 19/01/2016
Windows 8 ide u penziju !!!HTML Editor - Full Version

Ako ste i vi jedan od korisnika Windows 8 operativnog sistema,krajnji vam je čas da ga nadogradite, jer su iz američke kompanije objavili kako će od 12. januara 2016. godine, prestati pružati podršku za Windows 8 !

Odmah na početku moramo napomenuti – Windows 8 i Windows 8.1 su dve različite verzije operativnog sustava, te je Microsoft odlučio prestati pružati podršku samo za stariju verziju (8). Novija (8.1) verzija ima garantovanu mainstream podršku još barem dve godine, a za tu verziju će sigurnosne nadogradnje objavljivati sve do 2023. godine.

Prema dostupnim podacima iz od prošle godine , Windows 8 koristi oko 2,96% korisnika, s tendencijom naglog pada broja korisnika (navodno je zadnjih dana broj pao ispod 1%, što i ne čudi s obzirom na okolnosti). Svi oni koji su još uvijek ostali trebali bi iz sigurnosnih razloga nadograditi svoj operativni sistem na verzije 8.1 ili 10, što im Microsoft omogućuje potpuno besplatno, sve do sredine ove godine. Jasno, uslov je da imate legalno kupljene Windowse.

Dodajmo još za kraj kako su se iz Microsofta prije nekoliko dana pohvalili činjenicom da se Windows 10 nalazi na preko 200 miliona računara. “Jako smo uzbuđeni što naši korisnici jako vole Windows 10. Takođe, primjećujemo značajno veće zadovoljstvo korisnika nego kod bilo koje prošle verzije Windowsa.” – stoji u saopštenju.


Sadržaj korpe ...0


nadogradnja racunara
servis racunara
popravka racunara
nadogradnja laptop racunara
nadogradnja notebook racunara
ciscenje virusa
nadogradnja kompjutera
nadogradnja netbook racunara
uklanjanje virusa
spasavanje podataka
backup podataka
reinstalacija sistema
ugradnja komponenti
legalizacija softvera
umrezavanje racunara
povezivanje racunara na internet
laptop nadogradnja
notebook nadogradnja
pc nadogradnja
racunarska oprema
prodaja racunara

Broj poseta : 0